Vremenska prognoza

četvrtak, 01 decembar 2016 12:09

Prvi rođendan Blicnet-a u Gradišci

Telekom kompanija Blicnet proslavila je godišnjicu poslovanja prodajnog mjesta u Gradišci.

Prvi rođendan Blicnet-a u Gradišci

.

Tim povodom, predstavnici kompanije organizovali su cjelodnevno druženje sa građanima koja ih je obradovala raznovrsnim poklonima. „Presrećan sam što sam dobio Iphone 7. Nisam se nadao. Prolazio sam pored Blicneta i vidio da je organizovana proslava“, kaže Drago Trkulja. Na proslavi rođendana kompanije Blicnet, uživali su i najmlađi Gradiščani, za koje je organizovana Face painting kreativna radionica.

Kompanija Blicnet predstavlja licenciranog operatera mobilne i fiksne telefonije, internet servis provajdera, mrežnog operatera, pružaoca kablovskog TV servisa i sistemskog integratora. Prvu godinu rada na prodajnom mjestu u centru Gradiške, obilježilo je uspješno poslovanje. „Uspješno poslovanje obezbijedili smo ponudama i uređajima koji su ispunili sve zahtjeve naših korisnika. Htjeli smo zajedno sa Gradiščanima da obilježimo ovaj naš mali jubilej i da ih na neki način obradujemo. Inače, Blicnet već godinama posluje u Gradišci, Srpcu, na području Nove Topole, i na drugim tržištima“, rekla je Danijela Marinković - Orlić, vođa grupe za korporativno komuniciranje u kompaniji Blicnet.

Predstavnici kompanije ističu da Blicnet uvijek nastoji da svojim korisnicima ponudi najbolje usluge i proizvode. Posebne ponude pripremljene su povodom novogodišnjih i božićnih praznika. „Ovoga puta, uz sve naše internet pakete, obezbijedili smo veliki akcijski popust pod nazivom „Poklon bon 100 KM“. To znači da svi oni koji se odluče za neki od naših paketa dobijaju navedeni akcijski popust“, istakla je Marinković – Orlićeva.

Povodom rođendana kompanije Blicnet u Gradišci, građanima su uručeni raznovrsni pokloni i reklamni materijali ove kompanije.

Info+ kablovski kanal
{gallery}2400{/gallery}