Vremenska prognoza

ponedeljak, 13 novembar 2017 13:42

Atraktivne ponude u butiku „Cobra sport“ i agenciji „City“ u Gradišci

U buticima „Cobra sport“ u Gradišci i ove jeseni pripremili su brojne popuste i bogat asortiman artikala.

Atraktivne ponude u butiku „Cobra sport“ i agenciji „City“ u Gradišci

Tokom novembra i decembra građani mogu da po sniženim cijenama pazare odjeću i obuću iz nekoliko kolekcija.

„Tokom novembra ćemo organizovati vikend akcijske ponude i sniženja od oko 20% na jesenju kolekciju. Trenutno imamo veliku akciju proljećne i ljetne kolekcije, koja se kreće do 50%. Imamo širok asortiman jesenjih i zimskih jakni, kao i gojzerica, koje će biti snižene za oko 10 do 15%“, poručio je Mićo Lukić, vlasnik butika „Cobra sport“ Gradiška.

U buticima „Cobra sport“ posebno se hvale brendom „Legend“, vodećom modnom markom u Srbiji za džins i kežual odjeću. Pozivaju građane da ih posjete i izaberu željeni komad odjeće iz ove ili druge kolekcije, ili da se počaste udobnim cipelama za zimski period.

„Nastojimo da asortiman i cijene prilagodimo kupovnoj moći građana. Pružamo mogućnost kupovine na nekoliko rata, zavisno od artikala“, istakao je Lukić.

Za sve ljubitelje putovanja, koji u jesenjim danima žele da bar na kratko pobjegnu od svakodnevice i dožive nova iskustva, bogatu ponudu imaju u turističkoj agenciji „City“ u Gradišci. Svakog vikenda tokom novembra i decembra organizuju jednodnevne izlete u zemlje u okruženju.

„18. novembra organizujemo izlet u zoološki vrt u Zagrebu, zatim 4. decembra je pokloničko putovanje u manastir Lepavina, 9. decembra - jednodnevni izlet u Ljubljanu, 16. decembar - šoping tura u Grac, a 23. Decembar - izlet u Zagreb“, priča Slobodan Bencuz, vlasnik turističke agencije „City“ Gradiška.

U agenciji „City“ naglašavaju da su svi polasci autobusima zagarantovani. Cijene putovanja su, kažu, prilično pristupačne.

 „Posjeta zoološkom vrtu sa ulaznicom za odrasle košta 25 KM, a za djecu 20 maraka. Putovanje u Ljubljanu košta 40, u Grac 45, a u Zagreb 20 KM. Nastojimo da prilagodimo cijene građanima i da se svi lijepo družimo. Samo da naglasim da su za izlete u Ljubljanu, Grac i Zagreb predviđeni polasci iz Banjaluke“, napominje Bencuz.

Zainteresovanost građana za jesenja putovanja je zadovoljavajuća, kažu u gradiškoj agenciji „City“. Najavljuju da će tokom decembra i januara organizovati i dvodnevna putovanja na Vlašić, Kopaonik i Jahorinu. Sve informacije građani mogu dobiti u prostorijama agencije ili putem zvanične FB stranice.

Info+ kablovski kanal