Vremenska prognoza

četvrtak, 15 jun 2017 14:15

Besplatna vjenčanja u Kulturnom centru Gradiška

Građanska vjenčanja koja se u narednom periodu budu obavljala u sali za vjenčanja u Kulturnom centru Gradiška biće besplatna.

Besplatna vjenčanja u Kulturnom centru Gradiška

Ovu odluku je 7. juna ove godine donio načelnik opštine Gradiška. „Na incijativu određenih odbornika, te vođa projketa „LIFE“ kojim se trebaju poboljšati i pojednostaviti pružanje usluga građanima i na incijativu načelnika opštine i direktora Kulturnog centra zaključeno je da se ne trebaju naplaćivati vjenčanja u Kulturnom centru“ rekao je Vlado Sladojević, načelnik Odjeljenja za opštu upravu opštine Gradiška.
Osim u Kulturnom centru vjenčanja bez naknade mogu se obavljati i u osam mjesnih kancelarija na području opštine Gradiška. Načelnik Odjeljenja za opštu upravu opštine Gradiška Vlado Sladojević je napomenu da su mladenci ranije za sklapanje braka u Kulturnom centru trebali izdvojiti 150 KM. „Vjenčanja se više ne mogu obavljati u zgradi Opštine, jer nema uslova za to,ali se vjenčanje na drugim mjestima, osim u Kultrunom centru, naplaćuje 150 KM kao i prije“ dodao je Sladojević.
S obzirom da je ova odluka stupila na snagu 7. juna već su proteklog vikenda dva vjenčanja obavljena u Kulturnom centru bez naknade. Za naredni vikend zakazana su četiri građanska vjenčanja koja će, kao i svako naredno, biti besplatna.

Info+ kablovski kanal
{gallery}2901{/gallery}