Vremenska prognoza

ponedeljak, 13 mart 2017 19:19

Do vozačke dozvole za 850 KM

Za polaganje vozačkog ispita "B" kategorije, odnosno za upravljanje putničkim motornim vozilom, stanovnici Gradiške treba da izdvoje oko 850 KM.

Do vozačke dozvole za 850 KM

U tu cijenu uračunata je obuka za vožnju za koju treba izdvojiti od 400 do 500 KM,a ostatak treba izdvojiti za teorijsku nastavu i polaganje, zatim ljekarsko uvjerenje i prvu pomoć.I u Banja Luci i Srpcu budući vozači treba da izdvoje isto kao Gradiščani. Branimir Štrbac, instruktor kaže da su zadovoljni poslom.
Kandidat Danijel Gvozden iz gadiškog sela Laminci čim je stegao uslove odnosno postao punoljetan odlučio je da polože vozački ispit, jer smatra da je to danas neophodno
Obuka za vozački ispit "B" kategorije sastoji se iz praktičnog i teorijskog dijela. Zatim kadidati polažu propise o sigurnosti saobraćaj pa prvu pomoć, nakon čega slijedi obuka vožnje i polganje. Što se tiče prolaznost ona je kažu u ovoj auto školi zadovoljavajuća.
S obzirom da ova auto škola ispunjava sve uslove mnogo ih nezabrinjava priča o izmjeni i dopuni Pravilnika o osposobljavanju kandidata za vozače,kojim bi se trebao povećat broj instruktora i automobila.
U auto školama kažu da se kandidati najčešće odlučuju za polaganje vozačkog ispita "B" kategorije, odnosno za upravljanje putničkim motornim vozilom.

Info+ kablovski kanal
{gallery}2639{/gallery}