Vremenska prognoza

ponedeljak, 13 mart 2017 19:36

Gradiška biblioteka dobila oko 100 novih članova

Povodom Međunarodnog dana žena Narodna biblioteka Gradiška protekle sedmice pripadnicama ljepšeg pola omogućila je besplatno učlanjenje.

Gradiška biblioteka dobila oko 100 novih članova

Vršilac dužnosti direktora ove ustanove Snježana Miljkovć kaže da je učlanjeno oko 100 novih članova. „Mi smo im takođe dodjeljivali brošure u kojim su sadržane misli poznatih pisaca“ dodala je Miljkovićeva.
Biblioteka je nedano ponovo obogatili knjižni fond novim naslovima. Imaju oko 100 novih primjeraka,te su čitaocima na raspolaganju nova izdanja kao što „Miris neba“ Isidore Bjelice, „Viza za nebo“, Vanje Bulića, a tu su i knjige Vesne Dediće „Čuvaj me“, „Kao leto“ i „Ničija“. „Što se tiče dešavanja,biblioteku su posjetili učenici Tehničke škole koji su se upoznali sa radom biblioteke“ rekla je Snježana Miljković, v.d. direktora Narodne biblioteke Gradiška.
U biblioteci kažu da nastoje obilježiti sve značajne datume i da organizuju promocije knjiga.Takođe rade na ostvarivanju što bolje saradnje sa srednjim i osnovnim školama kao i predškolskim ustanovama. U ovoj ustanovi u toku su procesi katalogizacije i digitalizacije bibliotečke građe.

Info+ kablovski kanal