Vremenska prognoza

sreda, 11 oktobar 2017 14:32

Gradska voda u Gredi

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić svečano je otvorio glavni distributivni cjevovod Kozinci-Greda.

Gradska voda u Gredi

Zajedno sa KP „Vodovod” je izgrađeno 1500 metara primarnog vodovoda koji omogućuje priključak domaćinstvima i privrednim subjektima iz ove mjesne zajednice.To će im kažu mnogo značiti.
Na gradsku vodovodnu mrežu trenutno može da se priključi pet privrednih subjekata koliko ih i djeluje na ovom prostoru, kao i 30 domaćinstava. Inače kapacitet primarnog voda je 100 kuća koje će se u narednom periodu moći priključiti. „Shodno odluci o javnom vodosnabdjevanju i odvodnji kanalizacionih i otpadnih voda na prostoru opštine Gradiška omogućeno je da se građani po nižim cijenama priključe na vodovodnu mrežu“ rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.
Sandro Zeničanin, direktor KP „Vodovod“ Gradiška kaže da je ovo preduzeće ua izgradnju cjevovoda izdvojilo 50 000 KM, te da je u planu nastavak izgradnje mreže koja bi se spojila na magistralni cjevovod Gradiška-Nova Topola.
„Sve ove aktivnosti pokazatelj su da lokalna uprava nastoji da bude u funkciji građana i privrednika sa područja opštine Gradiška“, istakao je načelnik Adžić.

Info+ kablovski kanal