Vremenska prognoza

četvrtak, 15 februar 2018 15:19

Kompanija Blicnet uručila donaciju Odjeljenju dječije hematoonkologije na UKC RS

I ove godine kompanija Blicnet se povodom Svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti, 15. februara, uključila u aktivnosti koje pružaju podršku djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Kompanija Blicnet uručila donaciju Odjeljenju dječije hematoonkologije na UKC RS

Ovim povodom kompanija je poklonila televizore Odjeljeljenju dječije hematoonkologije Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.
Donirana su četiri Toshiba full HD smart 43 inčna televizora, koji će biti postavljeni u četiri apartmana u kojima borave djeca tokom liječenja. Uz televizore donirani su i nosači za zid uz pomoć kojih će se televizori moći podešavati i gledati iz različitih pozicija.
Zahvalivši Blicnetu na donaciji, načelnik Klinike za dječije bolesti Vladimir Mirošljević rekao je da se na Odjeljenju hematoonkologije trenutno liječi 14 mališana. “Televizori će biti postavljeni u četiri bolesničke sobe u kojima će pacijenti moći da prate programe za vrijeme boravka u bolnici”- rekao je Mirošljević.
“Naša je želja bila ona najobičnija i najljudskija, a to je pomoći djeci koliko se može u njihovoj veoma teškoj svakodnevici. Zbog toga smo draga srca poklonili televizore uz koje će djeca nadamo se koliko-toliko zaboraviti na liječenje i situaciju u kojoj se nalaze”, rekla je Danijela Marinković Orlić, vođa grupe za korporativno komuniciranje u Blicnetu.
Dijana Berić predsjednica Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” zahvalila je kompaniji Blicnet na izuzetno vrijednoj donaciji i podršci koju pruža i ove godine u obilježavanju ovog veoma važnog datuma.
Zorica Pejić glavna sestra na Odjeljenju dječije hematoonkologije od srca je zahvalila Blicnetu na donaciji, koja će obradovati i djecu i njihove roditelje koji zaista dugo borave u klinici. “Drago mi je što postoje dobri ljudi koji razumiju u kakvoj se situaciji nalaze djeca i njihove porodice i koji žele pomoći”, rekla je gospođa Pejić.

Info+ kablovski kanal