Vremenska prognoza

utorak, 12 septembar 2017 17:38

Komunalna policija vrši pojačan nadzor

Odsjek Komunalne policije, kao posebna samostalna organizaciona jedinica Opštinske uprave opštine Gradiška, obavlja komunalno-inspekcijski nadzor I pri tome akcenat stavlja na korištenje i zakup javnih površina, isticanje reklama i reklamnih panoa i radno vrijeme ugostiteljskih objekata.

Komunalna policija vrši pojačan nadzor

“Prvi vršenju kontrole nad korištenjem javnih površina da li u svrhu postavljanja ljetnih bašti ili izlaganja robe subjekat nadzora je dužan da u toku kontrole komunalnom policajcu pokaže rješenje nadležnog organa, komunalnu taksu ili ugovor o zakupu. Upozorio bi sve korisnike javnih površina posebno one koji koriste ugostiteljske objekte, jer im većinom ističe ugovor 15.10. da po isteku ugovora uklone ljetne bašte ili da podnesu zahtjev za produženje” rekao je Trivun Janjetović iz Odsjeka Komunalne policije opštine Gradiška.
Isto važi i za isticanje reklama i raklamnih panoa i natpisa, kaže Janjetović i dodaje da subjekti trebaju imati odobrenje nadležnog organa.
Komunalna policija opštine Gradiška u narednom perodu vršiće pojačanu kontrolu rada ugostiteljskih objekata. Podsjećaju da je radno vrijeme kafae barova radnim danom 7 do 24 časa, vikendom do 1 sat poslije ponoći. Noćni barovi od 19 do 2 sata i četvrtkom, petkom i subotom do 3 sata, s tim da u vrijeme državnih praznika mogu raditi jedan sat duže.

Info+ kablovski kanal
{gallery}3121{/gallery}