Vremenska prognoza

utorak, 21 februar 2017 19:22

Neophodna rekonstrukcija krova Kulturnog centra

Jednom od najljepših objekata na području opštine Gradiška Kulturnom centru neophodna je rekonstrukcija krovne konstrukcije.

Neophodna rekonstrukcija krova Kulturnog centra

Već prošle godine primijećeno da na nekim mjestima krov prokišnjava.  „U jednom momentu su nam bile ugrožene elektroinstalacije, morali smo uklanjati snijeg sa krova. Prokišnjavala je velika sala“rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

U Kulturnom centru kažu da usljed većih padavina može biti ugrožena bezbjednost radnika i posjetilaca, te da i realizacija predviđenih programskih aktivnosti može biti dovedena u pitanje. Oni su o tome obavjestili  rukovodstvo optištine Gradiška u čijem je i vlasništvu ovaj objekat.

Nadležni iz opštinskog Odjeljenje izašli su na teren i u toku su pronalaženja adekvatnog rješenja,jer Kulturni centra finansijski ne može pokriti troškove rekonstrukcije. U ovoj ustanovi se nadaju da će se problem što prije riješiti.

O ovoj problematici govorilo se na posljednjem skupštinskom zasjedanju u Gradišci, gdje je rečeno da se o daljim aktivnosti oko rekonstrukcije krova obavijesti i Skupština opštine.

Info+ kablovski kanal