Vremenska prognoza

ponedeljak, 02 oktobar 2017 13:46

Otvorena rekonstruisana dionica puta Šinici - Vujići

U Gornjim Podgradcima, kod Gradiške, svečano je otvorena rekonstruisana dionica puta Šinici – Vujići.  Rekonstrukcija je urađena u okviru Programa infrastrukturnih ulaganja na području Gradiške, usvojenog od strane lokalnog parlamenta, ističe načelnik Zoran Adžić.

Otvorena rekonstruisana dionica puta  Šinici - Vujići

Dodaje da je u zaseoku Šinici – Vujići 750 metara puta presvučeno novim asfaltom, a na 150 metara izvršeno je redovno održavanje.

„Ovaj put se nalazi u blizini samog centra Gornjih Podgradaca i veoma je bitan za mještane. Želimo građanima da pokažemo da ozbiljan rad lokalne uprave može dovesti do realizacije svega što je zacrtano, a sve s ciljem stvaranja boljih uslova života na području opštine“, rekao je Adžić.

Dio novčanih sredstava potrebnih za rekonstrukciju puta obezbijedili su mještani Gornjih Podgradaca. Naglašavaju da je dionica Šinici – Vujići bila u izuzetno lošem stanju, te da je novi asfalt bio prijeko potreban.

„Ova dionica puta je bila u katastrofalnom stanju. Urađena je od strane mještana 1976. godine. Zahvaljujem se Opštini koji nam je pomogla u rekonstrukciji“, istakao je mještanin Vladimir Šinik.

„Automobili su ovuda jako teško prolazili i potpuna rekonstrukcija se nije mogla izbjeći. Ovdje živi dosta mještana, koji su sada prezadovoljni“, rekao je Zvjezdan Panić, predsjednik Savjeta MZ Gornji Podgradci.

U narednom periodu Opština Gradiška finansiraće asfaltiranje dionice puta Samardžije – Kozara Selo, te rekonstrukcije i asfaltiranje puteva na područjima Gornje i Donje Jurkovice, Jazovca i Cerovljana.

Info+ kablovski kanal