Vremenska prognoza

ponedeljak, 22 januar 2018 14:21

Ponovo u školskim klupama nakon raspusta

Zimski raspust za osnovce i srednjoškolce u Gradišci zvanično je završen i danas je 22. januara nastavljena školska 2017/2018. godina.

Ponovo u školskim klupama nakon raspusta

Drugo polugodište počelo je bez problema, a skoro svi učenici pojavili su se u svojim učionicama, spremni za nove lekcije.
U Tehničkoj školi Gradiška kažu da se nastava odvija po predviđenom planu i programu i da će ogreva za ovu sezonu biti dovoljno. „U drugom polugodištu planiramo staviti u pun kapacitet nove kabinete, a opremu već stavljamo u funkciju. Nadam se da ćemo do početka sljedeće godine moći da izvodimo nastavu za to novo zanimanje“ rekao je Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška.
I u OŠ „Vasa Čubrilović“ sve je spremno kao i prethodnih godina i nastava je u 5 odjeljenja posebne nastave i 34 odjeljenja redovne nastava sa radom počela na vrijeme. „Što se tiče daljih aktivnosti sve je spremno za Svetosavsku akademiju, zatim su planirana takmičenja“ kaže Vladimir Stanišljević, direktor OŠ „Vasa Čubrilović“ Gradiška.
Po školskom kalendaru za osnovce učenike od prvog do osmog razreda školska godina trajaće do 14. juna, a za učenike devetog razreda do 1. juna. Za maturante učenike završnih razreda srednjih škola nastava se završava 17. maja, a za ostale srednjoškolce 17. juna.

Info+ kablovski kanal