Vremenska prognoza

četvrtak, 15 februar 2018 14:55

Prikupljeno oko 10 000 KM za pomoć FK „Kozara“ Gradiška

Od prodaje ulaznica za koncert „Miler sa gostima za Kozaru“ ostvaren je prihod od oko 10 000 KM. Sav novac namijenjen je za razvoj FK „Kozara“ Gradiška.

Prikupljeno oko 10 000 KM za pomoć FK „Kozara“ Gradiška

Kao predsjednik FK „Kozara“ Milenko Pavlović Miler izrazio je veliko zadovoljstvo prikupljenim sredstvima.

„Klub je zaradio skoro 10 000 KM. Karte se još uvijek prodaju. Prodano je 397 karata, ali ima još ljudi, i iz inostranstva, koji žele da kupe kartu. Tako da očekujemo da će se prihod još povećavati“, rekao je Pavlović.

Prihod od prodatih ulaznica biće iskorišten za renoviranje svlačionica i infrastrukturne radove na gradskom stadionu FK „Kozara“.

Koncertom „Miler sa gostima za Kozaru“, održanom u Kulturnom centru, Pavlović je obilježio 45 godina uspješne muzičke karijere. Zahvalan je svima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji koncerta, kao i onima koji su kupovinom ulaznica podržali akciju za pomoć FK „Kozara“. Pavlović je posebnu zahvalnost izrazio svim učesnicima i prijateljima, koji su svojim nastupom uveličali njegov koncert.

Za organizaciju i promociju koncerta „Miler sa gostima za Kozaru“ pobrinula se agencija „Avalon studio“ iz Gradiške.

Na konferenciji za medije Milenko Pavlović Miler poručio je da će zajedno sa prijateljima muzičarima i ubuduće organizovati donatorske koncerte i slične akcije, kako bi pomogli onima kojima je potrebno.

Info+ kablovski kanal