Vremenska prognoza

utorak, 10 jul 2018 09:13

Trideset godina kompanije „Sladojević“

Kompanija „Sladojević“ iz Gradiške proslavila je 30 godina uspješnog poslovanja.

Trideset godina kompanije „Sladojević“

Porodica Sladojević osnovala je manju trgovačku radnju sada već davne 1988. godine u Novoj Topoli. Uz mnogo truda i rada, kompanija se s godinama razvijala, te danas „Sladojević“ d.o.o. posjeduje nekoliko marketa, pekara i ugostisteljski objekat na području opštine Gradiška.  Kompaniju sada vodi Srećko Sladojević, koji je posao naslijedio od roditelja.

„Uvijek sam vjerovao da privreda i porodični posao može opstati. Tajna je u istrajnom radu i u upornosti, te slozi porodice. Svi se dogovaramo, zajedno radimo i gradimo bolju budućnost“, istakao je Srećko Sladojević,  vlasnik i direktor kompanije „Sladojević“.

Kvalitet proizvoda ove kompanije potvrđen je nedavno na Novosadskom sajmu, na kojem je „Sladojević“ osvojio pet zlatnih medalja za pekarske proizvode. Do ovog  i mnogih drugih uspjeha nije bilo lako doći.

Miodrag Sladojević, Srećkov otac, prisjetio se početka rada.

„Bilo je teško, počeli smo sa malom radnjom i malo po malo se razvijali. Planovi su nam da i dalje idemo naprijed“, kazao je Miodrag Sladojević, vlasnik kompanije „Sladojević“.

Jedan od članova porodice zaslužan za uspjeh kompanije je i Nevenka Ilić. Na unuka Srećka Sladojevića je veoma ponosna.

„Mislim da smo ga odgojili u pravog čovjeka. Smatram da ćemo pod njegovim vođstvom postići mnoge uspjehe“, naglasila je Nevenka Ilić, vlasnik kompanije „Sladojević“.

Značajan jubilej, 30. godina postojanja i rada kompanije, vlasnici su proslavili sa prijateljima, saradnicima i zaposlenima. Pojedini radnici su nagrađeni, među kojima i Siniša Babić, koji je već 20 godina zaposlen u kompaniji „Sladojević“.

Osim što uspješno posluje u okviru svojih djelatnosti, kompanija „Sladojević“ već godinama podržava različite manifestacije na području Gradiške. Ove godine potpisali su i sponzorski ugovor sa Kulturnim centrom Gradiška u okviru kojeg će  podržavati sva kulturna dešavanja.

Iz kompanije „Sladojević“ poručili su da će i u predstojećem periodu razvijati i usavršavati poslovanje na području opštine Gradiška.

Info+ kablovski kanal