Vremenska prognoza

četvrtak, 22 februar 2018 10:31

U Tehničkoj školi održana promocija knjige autora Srđana Pucara

I učenici Tehničke škole u Gradišci imali su priliku da se upoznaju sa knjigom „Kaldrmom misli“ koju je predstavio mladi autor Srđan Pucar.

U Tehničkoj školi održana promocija knjige autora Srđana Pucara

Na ovoj knjizi autor je radio šest godina i u njoj se mogu pronaći ljubavne, emotivne, misaone i rodoljubive pjesme ali i tri prozna rada. On smatra da je značajno da se mladi autori predstavljaju učenicima. „Mnogo mi je drago što sam bio ovdje danas i što je bilo dosta pitanja od strane učenika. Mislim da je potrebno da učenici vide nekog ispred sebe ko je nešto ostvario, ne mora to biti neki veliki uspjeh“ rekao je Srđan Pucar, autor knjige.
Ovu promociju su zajedno sa profesorima organizovali članovi literarne, novinarske i recitatorske sekcije Tehničke škole u Gradišci.„Drago mi je što je neko došao da nam pokaže svoj rad i talenat“ kaže Mia Gončin, učenik Tehničke škole.
U ovim sekcijama koje se uglavnom bave pisanje ima oko 20 učenika. Članovi literarne, novinarske i recitatorske sekcije učestvuju na takmičenjima. Trenutno se pripremaju za konkurs „Dani ćirilice u Bavaništu“.

Info+ kablovski kanal