Vremenska prognoza

ponedeljak, 13 februar 2017 14:23

U toku upis jednodnevnih pilića za tov

Prodaja jednodnevnih pilića za tov počela je u gradiškom preduzeću „Golić Trade“.

U toku upis jednodnevnih pilića za tov

Svakog petka u ovoj firmi obavlja se isporuka kvalitetnih pilića, dok se upis može vršiti svaki danom.“Upis se vrši u našim poljoprivrednim apotekama koje se nalaze na području Kozarske Dubice, Srpca i Gradiške.Kupci mogu doći u vremenskom periodu od 8 do 16 časova“ kaže dipl.inž. Dušan Džajić,  preduzeće „Golić Trade“ Gradiška

Zainteresovanost za upis pilića sa dolaskom toplijeg vremena se povećava kažu iz firme „Golić Trade“. Takođe su napomenuli da pored pilića, iz vlastite proizvodnje nude i visoko kvalitetnu hranu. „Mi imamo hranu za piliće od samog početka do kraja tova, najbitnija su ta tri proizvoda starter, grover i finišer. U ponudi imamo i super za piliće,gdje kupci sa svojim kukuruzom mogu da naprave smjesu“ rekao je Džajić.Iz ovog preduzeća su podsjetili da su pored kvalitetnih pilića,odgovarajuća ishrana  i ostvarivanje neophodnih ambijentalnih uslova kao što su temperatura i higijena, ključni faktori za uspješan tov.

U preduzeću „Golić Trade“ u Gradišci kažu da su kupci zadovoljni kvalitetom pilića, ali i sa hranom, te se interesovanje za nabavku jednodnevnih pilića za tov svake godine povećava.

Info+ kablovski kanal
{gallery}2571{/gallery}