Vremenska prognoza

utorak, 11 april 2017 13:28

U toku uređenje keja i spomenika u Gradišci

U sklopu proljećne akcije uređenja grada radnici KP „Gradska čistoća“ počeli su sa uređenjem keja i spomen obilježja na području opštine Gradiška.

U toku uređenje keja i spomenika u Gradišci

Ovoj akciji priključili su se i gradiški volonteri. „Danas je ovdje dvadesetak naših volontera, odlučili smo se da uljepšamo naš kej i grad, jer ovdje svi boravimo posebno u ovom periodu“ kaže volonter Nevena Rakić.
„Odlučili smo da očistimo ovaj beton koji je star četrdesetak godina, pa slijedi pranje i farbanje. Postavićemo klupe i zasadili smo cvijeće“ rekao je Željko Bilbija, v.d. direktora KP „Gradska čistoća“ Gradiška. Za petnaestka dana kej u Gradišci će dobiti novi i bolji izgled, a radnici ovog preduzeća potrudiće se da urede i spomen obilježja na čemu rade ovih dana. „Već je uređen spomenik u Staroj Topoli, u Kočićev, Bok Jankovcu, danas radnici rade u parku, tako da se pripremamo za 24. april“ dodao je Bilbija.
Osim ovih aktivnosti u okviru proljećne akcije uređenja grada koja će trajati do 24. aprila, predviđeno je prikupljanje sitnog i kabastog otpada, pranje ulica, obilježavanje horizontalne i vertikalne signalizacije, krpljenje udarnih rupa.

Info+ kablovski kanal