Vremenska prognoza

ponedeljak, 27 februar 2017 13:56

Gradiščane oduševila predstava „Državni posao - uživo sa televizorom“

U Kulturnom centru Gradiška odigrana je hit predstava „Državni posao - uživo sa televizorom“. Čvarkov, Boškić i Torbica pred brojnom gradiškom publikom izveli su pozorišnu verziju popularnog televizijskog serijala „Državni posao“.

Gradiščane oduševila predstava „Državni posao - uživo sa televizorom“

Glumci Dejan Ćirković, Nikola Škorić i Dimitrije Banjac komične situacije u predstavi opisuju kao „Ježevu kućicu za odrasle“. Zadovoljni su odzivom i reakcijama Gradiščana.

„Gradiška publika je odlična, ova atmosfera bila je jedna od najboljih u posljednjih godinu dana“, kažu glumci.

Predstava, u organizaciji pokreta „Pozitivna Srpska“ i gradiškog Kulturnog centra, imala je humanitarni karakter. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima u Gradišci.

„Naše udruženje djeluje već dvije godine i ovo je jedna u nizu aktivnosti koje realizujemo. Iskoristili smo veliku popularnost ove predstave kako bi humanitarna akcija bila što uspješnija“, rekao je Nenad Plotan, iz pokreta „Pozitivna Srpska“.

„Uvijek se rado priključujemo humanitanim akcijama, jer je najljepši osjećaj nekome pomoći“, kaže Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

„Želim da se zahvalim organizatorima i publici. Prikupljena sredstva će nam mnogo značiti“, istakao je Dragoslav Šinik, predsjednik Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Gradiška.

Hit predstava „Državni posao - uživo sa televizorom“, osim u Gradišci, prethodnih dana izvedena je i u Banjaluci.

Info+ kablovski kanal