Vremenska prognoza

sreda, 19 april 2017 15:17

Knjiga „Biram slobodu“ predstavljena Gradiščanima

Knjiga „Biram slobodu“ , autora Vesne Teofilović promovisana je u Kulturnom centru  u Gradišci.

Knjiga „Biram slobodu“ predstavljena Gradiščanima

Teofilovićeva radi kao pedagog i psihoterapeut u edukaciji transakcione analize. Kroz 65 priča u djelu „Biram slobodu“ čitaocima daje korisne smjernice kako poboljšati kvalitet svog života, kroz razvijanje ljubavi prema sebi i uspostavljanje dobrih odnosa sa drugima.

„Knjiga govori o mojim autentičnim iskustvima i razmišljanjima, kao i znanjima iz psihologije, istočnjačke filozofije i hrišćanstva. To je poziv svim ljudima koji su nezadovoljni nekim djelom svog života da promjene ono što ih muči. Kroz lična iskustva poručujem čitaocima da smo mi ti koji treba da poradimo na sebi, kako bismo živjeli bolje i kvalietnije“, rekla je Teofilovićeva.

Komentar na knjigu dala je Vesna Balaban, psihološki savjetnik.

„Knjiga je veoma korisna za sve one koji žele da rade na sebi i da promjene svoj život. Putem različitih priča čitaoci dobijaju nove uvide u probleme koje ih muče“, istakla je Balabanova.

Knjiga „Biram slobodu“ u prethodnom periodu predstavljena je u Derventi i Brodu, gdje je naišla na pozitivne kritike čitaoca.  Autor Vesna Teofilović  uskoro će promovisati i svoju novu knjigu „Tajne uspješnog roditeljstva“, koja je u pripremi.

Info+ kablovski kanal