Vremenska prognoza

petak, 10 februar 2017 12:58

Koncert „One tri“ u Gradišci

U Kulturnom centru Gradiška održan je koncert „One tri“ na kojem su uz muzičku pratnju nastupile Maja Tatić, Ružica Čavić i Svjetlana Vidović.

Koncert „One tri“ u Gradišci

Osim vrhunskih glasova gradiškoj publici pružili su jednu toplu i zanimljivu priču iz dnevnog boravka. „Priča koju bi ste podijelili sa svojim voljenima, priča iz jedne sobe u koju biste voljeli da ugostite drage ljude i da zajedno popijete, pojedete i onda zapjevate“ kaže Ružica Čavić.

Ova tri poznata vokala povezao je talenat, ljubav prema muzici i dugogodišnje prijateljstvo,a glavni inicijator da se okupe i prirede ovakve koncerte je Ružica Čavić. „Mi se dugo družimo, vrlo smo bliske, Ružica nas je približila i sve ovo organizovala“ rekla je Svjetlana Vidović.

Na muzičkom repertoaru moglo se naći za svakoga ponešto, pa su tu bile zabavne, narodne i strane pjesme.Nakon koncerata ova tri poznata vokala planiraju i snimanje pjesme čiji je autor Ružica Čavić.Međutim njihova saradnja na tome se neće završiti. „Planiramo za desetak godina da opet se vidimo i pravimo koncerte koji će biti puno veći, jer mi uživamo kad smo zajedno i skoro smo uvijek iste“ priča Maja Tatić.

Nakon koncerata koje su održali u Banja Luci, Prnjavoru i Gradišci, ponovo će „One tri“prirediti martovske koncerte u Banja Luci.

Info+ kablovski kanal