Vremenska prognoza

četvrtak, 24 maj 2018 14:54

Koncert učenika Muzičke škole kruna godišnjeg rada

U Kulturnom centru Gradiška održan je koncert učenika OMŠ „Branko Smiljanić“.

Koncert učenika Muzičke škole kruna godišnjeg rada

Riječ je o tradicionalnom godišnjem koncertu na kojem su se predstavili učenici koji su tokom ove školske godine učestvovali na mnogobrojnim takmičenjima.Na godišnjem koncertu su nastupali i bivši učenici koji nisu nastavili muzičko školovnaje već pohađaju neku drugu srednju školu.  Gost koncerta bio je Veljko Jovanić učenik trećeg razreda banjalučke Muzičke škole „Vlado Milošević“.
Godišnji koncert prilika je da se sumiraju rezultati iz školske godine koja je je prema riječima direktora OMŠ „Branko Smiljanić“ Ivana Ristića bila veoma uspješna.
„U septembru smo upisali rekordan broj učenika do sada, ukupno pedeset novih učenika. Organizovali smo dosta koncerata“ kaže Ivan Ristić, direktor OMŠ „Branko Smiljanić“ Gradiška.
Po broju osvojenih nagrada ovo je jedna od najupješnij školskih godina. Učenici su osvojili ukupno 50 nagarada na  međunarodnim, republičkim i školskim takmičenjima.
Nakon godišnjeg koncreta OMŠ „Branko Smiljanić“ planira organizovati koncert Muzičkog zabavišta koji će biti održan 13. juna. Od prvog juna počinje i upis novih učenika u ovu muzičku školu.

 

 

Info+ kablovski kanal