Vremenska prognoza

subota, 08 jul 2017 11:36

Elite Academy, Arcadia i Ekologija Mulalić najbolji na turniru „Bravo 2017“

Finalnim utakmicama u svim kategorijama završen je drugi Međunarodni turnir u malom fudbalu „Bravo 2017“.

Elite Academy, Arcadia i Ekologija Mulalić najbolji na turniru „Bravo 2017“

Trofej i glavna nagrada od 5500 KM pripali su ekipi Ekologija Mulalić koja je boljim izvođenjem penala u velikom finalu savladala ekipu Kafe bar Baranda. U regularnom dijelu je bilo 1:1, a odučujući momenat desio se u trećoj seriji penala kada je golman Ekologije Mulalić Darko Milanović odbranio penal. Najbolji golman turnira je Zoran Stanivuković član Barande, a najbolji strijelac i igrač turnira Igor Mirković iz pobjedničke ekipe.

Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojila je Arkadia koja je imala ekipu i u veteranskoj konkurenciji gdje je bila mnogo uspješnija, te je pobjedom 6:1 nad Šumarijom Gornji Podgradci osvojila trofej namijenjen najboljem u veteranskoj konkurenciji. Golman Arkadije Danijel Kašić proglašen je najboljim u ovoj kategoriji, a Miodrag Plisnić iz iste ekipe je najbolji strijelac turnira. Najbolji pojedinac u veteranskoj konkurenciji je Srđan Barović iz ekipe Modrulji koja je osvojila treće mjesto.

Ekipa Elite Academy iz Pakraca pobjednik je turnira u juniorskoj konkurenciji. Pakračani su u finalu bili bolji od ekipe Log Adria Rijeka nakon izvođenja penala. U regularnom dijelu nije bilo pogodaka. Filip Dicman iz pobjedničke ekipe proglašen je za najboljeg igrača u juniorskoj konkurenciji, najbolji strijelac je Lazar Vujičić (Bazeni Gradiška), a najbolji golman Dejan Perić (Log Adria Rijeka).

Gradiški Bravo turnir igra se u sklopu Jelen Kupa, te će pobjednik nastupiti na finalnom turniru Jelen Kupa koji će se održati u Banjaluci krajem avgusta, a na kojem će, pored pobjednika gradiškog turnira, nastupiti i  pobjednici turnira koji će se održati na Palama, Sokocu, u Trebinju, Bijeljini i Banjaluci.  

Organizator turnira je bilo Udruženje građana Naša Sava.

Učesnici turnira i ove godine su pokazali humanost prikupivši određena finansijska sredstva za pomoć Udruženju roditelja djece sa autizmom „Duga“ iz Gradiške.

Info+ kablovski kanal