Vremenska prognoza

ponedeljak, 27 februar 2017 08:42

Gradiški odbojkaši poraženi od ekipe iz Ljubinja

U prvoj polufinalnoj utakmici play off-a Prve lige RS gradiški odbojkaši poraženi su na domaćem terenu od ekipe „Ljubinje Bankom“, rezultatom 1:3.

Gradiški odbojkaši poraženi od ekipe iz Ljubinja

  Ljubinjci su poveli u prva dva seta, koji su okončani rezultatima 26:28, i 23:25. U trećem setu bila je bolja ekipa OK „Gradiška“, te su odnijeli ubjedljivu pobjedu rezultatom 25:19. Sa dobrom igrom gradiščani su nastavili i u četvrtom setu, ali je ekipa Ljubinja ipak bila bolja, te je posljednji set okončan rezultatom 23:25 za Ljubinje Bankom.

„Želim da čestitam ekipi iz Ljubinja, zasluženo su pobjedili. Imali smo šanse u svakom setu, ali ih nismo iskoristili, te je protivnička ekipa osvojila meč“, rekao je Rajko Lajić, trener OK „Gradiška“.

„Utakmica je bila veoma napeta, bilo je neizvjesno do kraja. Ne predajemo se, već idemo po pobjedu u Ljubinje“, ističe Mladen Makivić, iz OK „Gradiška“.

„Utakmica je bila vrlo dobra, moja ekipa je izuzetno odigrala. Znali smo da će meč biti težak, jer gradiški odbojkaši dobro igraju“, rekao je Miladin Rudan, trener OK „Ljubinje Bankom“.

„Dobro smo odigrali, iako su nam nedostajala dva igrača. Zadovoljan sam“, kaže Miloš Vuković, iz OK „Ljubinje Bankom“.

Obe ekipe najavljuju napet i zanimljiv revanš utakmice.

„Idemo u Ljubinje po pobjedu. Uočili smo svoje greške i pokušaćemo ih ispraviti. Ukoliko pobjedimo 3:0 idemo dalje u finale play off-a“, istakao je Rajko Lajić,  trener OK „Gradiška“.

„Nadam se ponovnoj pobjedi i finalu play off-a“, naglasio je Miladin Rudan, trener OK „Ljubinje Bankom“.

Druga utakmica između OK „Gradiška“ i kluba „Ljubinje Bankom“ u polufinalu play off-a Prve lige RS trebala bi biti odigrana naredne subote u Ljubinju.

Info+ kablovski kanal