Vremenska prognoza

subota, 20 avgust 2016 13:52

Završen „Streetball 3x3 Gradiška 2016“ u Gradišci

Finalnim utakmicama u svim kategorijama završen je turnir u uličnoj košarci „Streetball 3x3 Gradiška 2016“ koji je okupio oko 70 ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Završen „Streetball 3x3 Gradiška 2016“ u Gradišci

Titulom pobjednik u kategoriji seniora okitila se ekipa kafe bar Okei koja je u finalu sa 21:20 pobijedila ekipu „Sport kafe“.U muškoj konkurenciji juniora najbolja je bila ekipa „Masiv stil“ iz Maglajana.U ženskoj seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa "Lider Glossa`", koja je u finalu bila bolja od tima "Zvjezdan 10". Organizaciju ovog sportskog događaja pohvalili su finalisti u kateogoriji seniori, ali i pojetioci ovogodišnjeg turnira.

Organizator turnira i ove godine je Gradiška organizacija mladih „GROM“ koja je prije tri godine počela da za sve ljubitelje košarke organizuje ovaj sportski događaj koji sve više privlači pažnju učesnika i posjetilaca. „Mislim da Gradiška zaslužuje da ima najbolji turnir i ovo je do sada najmasovniji turnir u uličnoj košarci” kaže Dušan Ristić, organizator turnira „Streetball 3x3 Gradiška 2016“.

Organizatori su se potrudili da upriliče i bogat zabavno muzički program za koji je ove godine bio zadužen poznati srbijanski Amadeus bend.

Ovogodišnji turnir u uličnoj košarci „Streetball 3x3 Gradiška 2016“ koji je trajao od 15. do 19. avgusta igrao se pod okriljem Svjetske košarkaške organizacije FIBA-e u njenom službenom formatu 3 na 3.

Info+ kablovski kanal