Vremenska prognoza

ponedeljak, 30 septembar 2013 12:07

Pravila korišćenja

Opšta pravila

Korišćenjem bilo kojeg dijela Gradiska.com portala, u vlasništvu firme „Koming-Pro d.o.o“ (u nastavku samo Koming-Pro), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Gradiska.com portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Nijedan dio Gradiska.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, kao ni za promovisanje istih.

Gradiska.com portal

Firma “Koming-Pro” posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja Gradiska.com portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Gradiska.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Gradiska.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Gradiska.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Gradiska.com portala koristite na vlastitu odgovornost i Gradiska.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Gradiska.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kojeg uzrasta.

Autorska prava

Gradiska.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). 


Neovlašteno korišćenje bilo kojeg dijela Gradiska.com portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Gradiska.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Gradiska.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će odmah biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Gradiska.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Gradiska.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

Gradiska.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Gradiska.com se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Gradiska.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet provajderu) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Gradiska.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Gradiska.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Gradiska.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Gradiska.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promjene pravila

Gradiska.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Gradiska.com može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na Gradiska.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.