Vremenska prognoza

Gradiška

Gradiška (4999)

Novosti vezane za gradisku opštinu

sreda, 13 novembar 2013 14:40

U organizaciji SPiKD „Prosvjeta“ u Kulturnom centru upriličena je svečana Akademija pod nazivom 900 godina svetorodne loze Nemanjića. Brojne zvanice iz kulturnog, političkog i vjerskog života, te brojni građani  prisustvovali su akademiji.

Detaljnije →
utorak, 12 novembar 2013 14:26

U Novoj Topoli održan je sastanak  predstavnika ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Upravnog odbora Udruženja poljoprivrednih proizvođača-mljekara Republike Srpske na kome je najviše riječi bilo o cijenama mlijeka i premijama za mlijeko.

Detaljnije →
utorak, 12 novembar 2013 09:10

Fudbaleri Kozare i Jedinstva su u posljednjem jesenjem kolu Prve i Druge lige Republike Srpske do vrha napunili mreže svojih rivala.

Detaljnije →
ponedeljak, 11 novembar 2013 15:27

Tokom proteklog vikenda na putevima Republike Srpske poginule su četiri mlade osoba. Jedna od njih je devetnaestogodišnji Srđan Bakić koji nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu u ranim jutarnjim satima dogodila kod keja u Gradišci. Zabrinjavajuće je to da se gotovo svakog vikenda, dogodi ozbiljna saobraćajna nesreća.

Detaljnije →
ponedeljak, 11 novembar 2013 13:51

“Sve je više odbornika Srpske napredne stranke i ostalih građana koji u Naprednoj Srpskoj vide mogućnost da se trenutna situacija mijenja na bolje”, rečeno je na prvom većem skupu ove stranke u Banjaluci, na kome je između ostalog predstavljen organizacioni model po kome će ova stranka funkcionisati u narednom periodu.

Detaljnije →
ponedeljak, 11 novembar 2013 10:19

Dok su dvojica od trojice odbornika, nedavno isključenih iz gradiškog PDP-a, potpisali pristupnice u Srpsku demokratsku stranku, Marinko Šljivar je ipak odlučio da politički put nastavi uz Demokratski narodni savez

Detaljnije →
subota, 09 novembar 2013 13:50

Rano jutros u Gradišci tragedija. U saobraćajnoj nesrećI koja se dogodila na keju, poginuo je mladi Srđan Bakić. Njegov vršnjak, Branislav Majdanac, teško je povrijeđen.

Detaljnije →
subota, 09 novembar 2013 12:50

U Republici Srpskoj 1.novembra počela je nova registracija porodičnih poljoprivrednih gazdinstava. Rok za upis u registar je kraj 2013. godine, kada će biti završeno i razvrstavanje na komercijalna i nekomercijalna gazdinstva.

Detaljnije →
petak, 08 novembar 2013 13:23

“Tajna čarobnog osmeha” naziv je predstave koju su u gradiškom Kulturnom centru izveli članovi beogradskog Pozorišta za djecu “Poletarac”.Mala sala bila je ispunjena do posljednjeg mjesta ,a najmlađi Gradiščani nisu krili oduševljenje.

Detaljnije →
petak, 08 novembar 2013 12:33

Kozara će u okviru posljednjeg jesenjeg kola Prve lige Republike Srpske na svom stadionu ugostiti Mladost iz Gacka. Iz tabora gradiškog prvoligaša najavljuju dobru utakmicu i osvajanje novih bodova.

Detaljnije →