Vremenska prognoza

Gradiška

Gradiška (5465)

Novosti vezane za gradisku opštinu

utorak, 01 oktobar 2013 14:12

Polaganjem vijenaca na spomen obilježja poginulim borcima 2. čete, 3. bataljona lake pješadijske brigade Gradiška iz Jablanice, obilježene su 22. godine od osnivanja ove čete. U Pomen stradalim borcima, u ovom potkozarskom selu okupili su se saborci iz Turjačkog bataljona.

Detaljnije →
utorak, 01 oktobar 2013 10:00

Objavljeni su prvi preliminarni rezultati izbora članova Savjeta mjesnih zajednica koji su tokom vikenda  održani na području opštine Gradiška. Prema njima najveći broj glasova dobili su kandidati Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Detaljnije →
utorak, 01 oktobar 2013 09:53

U gradiškom Kulturnom centru otvorena je izložba slika Udruženja likovnih umjetnika opštine Gradiška.Izložena umjetnička djela nastala su za vrijeme dvodnevne likovne kolonije koju je i ove godine u okviru programa “Graiške jeseni” organizovalo Udruženje.

Detaljnije →
petak, 27 septembar 2013 12:00

U sklopu manifestacije Gradiška jesen, upriličen je koncert “Japan u srcu”. Kao način da se Gradiška zahvali ovoj dalekoj zemlji na pomoći koju su pružili školi “Kozarska djeca” , koncert je održan je u saradnji sa horom “Vivak” Iz sremske Mitrovice koji imaju isti cilj kao i gradiški mališani.

Detaljnije →
petak, 27 septembar 2013 02:00

Brojna publika okupila se sinoć u gradiškom KC na književnom susretu sa uglednim književnikom I akademikom Matijom Bećkovićem. Nakon što je pozdravio prisutne, nije želio da duži sa pričom, već je odmah prešao na čitanje svojih najljepših poema i odlomaka iz drugih djela.Tako je Bećković druženje počeo pjesmom “Pismo”. 

Detaljnije →
Strana 547 od 547