Vremenska prognoza

sreda, 06 januar 2021 12:28

Božićne pečenice za socijalno ugrožene porodice

Za porodice koje nemaju vlastitih mogućnosti da praznik Rođenja Hrista dočekaju sa tradicionalno bogatom trpezom, Gradska uprava Gradiška je i ove godine, uz pomoć donatora, obezbijedila pečenice i prigodne božićne poklone.

Božićne pečenice za socijalno ugrožene porodice

U pratnji predstavnika Gradske uprave i Centra za socijlani rad, prigodni božićni darovi dostavljeni su na adrese 60 porodica. Gradonačelnik Gradiške zahvalio je društveno odgovornim kompanijama, koje su, u saradnji sa gradskom upravom, obezbijedile prigodne darove. „Ovo je treća godina kako organizujemo posjetu socijalno ugroženim porodicama u vrijeme božićnih praznika. Želimo da i oni, uz prigodne darove, osjete radost božićnih praznika“, ističe gradonačelnik Adžić.

Rade Cumbo, direktor Centra za socijalni rad naglašava da će, uz pečenice, dostaviti i novogodišnje poklone koje su obezbijedili učenici Tehničke škole, Bokserski klub „Kuzara“, Sindikat radnika „Gradske čistoće“ i drugi.

Božićne pečenice dostavljene su, prema preporuci Centra za socijalni rad, socijalno ugroženim poroidcama, te članovima Udruženja roditelje djece sa autizmom „Duga“, Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima i Udruženja sa četvoro i više djece, koji su korisnici usluga Centra za socijalni rad.

Info+ kablovski kanal