Vremenska prognoza

petak, 12 novembar 2021 13:29

Ukupna rasvijetljenost svih krivičnih djela iznosi 96.4%

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u mjesecu oktobru 2021. godine evidentirano je 28 krivičnih djela, što je za 3.4% manje u odnosu na isti period prethodne godine, rečeno je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Gradiška, na kojoj su prezentovani rezultati rada za protekli mjesec ove godine.

Ukupna rasvijetljenost svih krivičnih djela iznosi 96.4%

Analizirajući stanje iz oblasti javnog reda i mira, evidentirano je 21 narušavanje javnog reda i mira što je za 5% više u odnosu na isti period prethodne godine. Nije evidentirano nijedno narušavanje javnog reda i mira u većem obimu.

Sagledavajući statističke pokazatelje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, povećan je broj evidentiranih saobraćajnih nezgoda za 22.2%, a evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Analizirajući stanje kriminaliteta, javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja, stanje bezbjednosti na području Policijske uprave Gradiška se može ocijeniti kao zadovoljavajuće, zaključio je načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić.

U toku mjeseca oktobra 2021. godine na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška evidentirana je 88 migranata (85 migranata na području Gradiške i 3 migranta na području Srpca).

Konferenciji su prisustvovali načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić, načelnik Odjeljenja kriminalističke policije Bojan Mišetić i inspektor u Odjeljenju policije Darko Novaković.

Info+ kablovski kanal