Vremenska prognoza

petak, 13 novembar 2020 17:37

Asfaltiran put u Liskovcu

Nova dionica puta u dužini od 450 metara asfaltirana je i u Mjesnoj zajednici Liskovac.

Asfaltiran put u Liskovcu

Stanovnici ovog mjesta zadovoljni su ovim aktivnostima, jer kažu da sve što se u mjesnoj zajednici uradi za dobrovit ljudi za svaku je pohvalu.

„Ova dionica je došla iznenada, ali je došla u pravo vrijeme iako je teška situacija ipak se radi. Prošle godine smo uradili dionicu afalta od 1400 metara tako da nam je ostalo još malo da uradimo“ rekao je  Emir Demo, predsjednik Savjeta MZ Liskovac.

U ovaj infrastrukturni projekat uloženo je oko 43 000 KM rekao je  gradonačelnik Zoran Adžić koji je i ovu dionicu puta svečano pustio u upotrebu i predao mještanima. On kaže da je dobar dio kuća u ovom dijelu bio odsječen zbog obilaznice i nepristupačan.

„Gradska uprava u okviru rekonstrukcije i izgradnje obilaznice uvrstila je u budžet  ovu dionicu puta da građani Liskovca imaju uređen prostor. Mislim da polako završavamo ove radove i projektom predviđene investicije“ rekao je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Gradonačelnik Adžić je rekao da je u ovoj godini ukupno asfaltirano oko 22 kilometra puta, u 14 lokalnih zajednica na području Gradiška.

Info+ kablovski kanal