Vremenska prognoza

sreda, 05 februar 2020 14:16

Gradiška dobila viber stikere

Korisnicima vibera su odnedavno dostupni besplatni „Gradiška stikeri“ koje su izradili učenici  Osnovne škole “Vasa Čubrilović”.

Gradiška dobila viber stikere

Zahvaljujući Teodori, Anastasiji, Irini i Almi ,učenicama šestog razreda, svako kome je Gradiška draga i zanimljiva , sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Ukupno ima 18 viber stikera.

Poziv da učestvuju u ovoj aktivnosti, izradi viber stikera, OŠ „Vasa Čubrilović“ dobila je od Gradske uprave odnosno Odjeljenja za društvene djelatnosti. Nastavnik likovne kulture Milovna Čikić o tome je obavijestio sve učenike, ali su najviše interesovanja pokazali učenici šestih razreda. „Na njihovu i našu radost stikeri su izabrani u mogu se koristiti“, istakao je Čikić.

 „Ja nisam ni znao ko su autori jer nisam učestvovao u ocjenjivanju radova već su o tome odlučivali predstavnici Gradske uprave. Ja sam se obradovao zbog toga što su viber stikeri naših učenika izabrani. Dok su radili na izradi ja sam učenike usmjeravao i pokazivao im neke stikere koji su rađeni za druge gradove, te sam im rekao da se mogu time poslužiti. Meni je tad bilo dosta zanimljivih radova, a nisam im ništa htio sugerisati. Onaj ko se zaista potrudio njegov rad je izabran“ rekao je Milovan Čikić, nastavnik likovne kulture.

Podsjećamo da viber stikere Gradiške možete besplatno preuzeti.

Info+ kablovski kanal