Vremenska prognoza

četvrtak, 06 mart 2014 14:36

Mjesni odbor SNSD-a Donji Podgradci obilježio šesnaest godina postojanja

Mjesni odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Donji Podgradci obilježio je šesnaest godina postojanja. Tim povodom organizovano je druženje kojem su prisustvovali brojni članovi, simpatizeri i rukovodstvo gradiškog Opštinskog odbora.

Mjesni odbor SNSD-a Donji Podgradci obilježio šesnaest godina postojanja

Na čelu Mjesnog odbora SNSD-a Donji Podgradci je Mihajlo Malešević, koji je dio ovog Odbora od njegovog osnivanja. Onog dana kada je osnovan Odbor bilo je dvadesetak članova i bio nam je dosta težak rad. Međutim danas imamo preko 140 članova i svaki dan uključujemo nove posebno mlade članove“ kaže Malešević. Od početka djelovanja SNSD-a u ovom dijelu gradiške opštine je i Željko Babić. „Jednostavno u to vrijeme prepoznao sam nekakvu snagu i progresiju. Ispostavilo se da je to bio dobar izbor, jer smo danas jedna od najvećih partija“ rekao je Babić.

Predsjednik OO SNSD-a Gradiška Zoran Adžić kaže da je MO Donji Podgradci jedan od većih na području opštine, te da iz godine u godine Odbor ima sve više članova.On je ovom prilikom govorio i o budućim aktivnostima političke partije na čijem je čelu. „Mi smo svjesni da smo opoziciona stranka u ovom trenutku na opštinskom nivou. Međutim niti u jednom trenutku se ne odričemo pravljenja skupštinske većine na prostoru opštine Gradiška, ali samo na principu drugačijeg odnosa prema građanima u odnosu na sadašnju poziciju“ dodao je Adžić. Druženju u Donjim Podgradcima prisustvovao je i bivši predsjednik OO SNSD-a i načelnik opštine Gradiška Nikola Kragulj.

Info+ kablovski kanal