Vremenska prognoza

ponedeljak, 21 decembar 2020 13:33

Objavljen muzički spot „Ljubavi u dalekom gradu“

Zbog trenutne situacije i nemogućnosti rada u punom kapacitetu Kulturni centar Gradiška počeo je sa razvijanjem vlastite video produkcije.

Objavljen muzički spot „Ljubavi u dalekom gradu“

Tako su nedavno  objavili muzički video spot za pjesmu „Ljubavi u dalekom gradu“ koju izvodi dvadesetogodišnja Damjana Daca Blagojević.

„Damjana je slijepa djevojčica, umjerene kategorije, teško aktivno komunicira. Za vrijeme školovanja kavlifikovana je kao nemuzikalna iako joj je muzika bila život. Međutim Marina Bavrlić prepoznaje muziku u djetetu i radi se autorska pjesma. Mi smo to upotpunili tako što smo snimili spot u skromnom ambijentu ali sa velikim entuzijazmom.Daca je vrhunski profesonalac,sarađivala je odlično“ rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

Ova spot pokazuje da se upornošću, voljom i snagom mogu ostvariti snovi kažu u Kulturnom centru. A da se Damjanin san ostvario, posebnu pomoć i podršku su pružili Gordan Marić i Svetislav Savanović.

„Snimali smo na dvije lokacije u prirodi i u Kulturnom centru. Daca je bila odličan saradnik“ kaže Svetislav Savanović.

Osim ovog, Kulturni centar Gradiška je u svojoj produkciji do sada uradio dva dokumentarna filma, dva spota i jedan promo film.

Info+ kablovski kanal