Vremenska prognoza

petak, 07 mart 2014 12:44

Održana godišnja skupština „Udruženja roditelja sa četvoro i više djece opštine Gradiška“

„Udruženje roditelja sa četvoro i više djece opštine Gradiška“ održalo je redovnu godišnju sjednicu na kojoj su prisutne članove upoznali sa onim što je urađeno u proteklom periodu kao i planovima za tekuću godinu.

Održana godišnja skupština „Udruženja roditelja sa četvoro i više djece opštine Gradiška“

  Kao jednu od aktivnosti koja se provodi svake godine, predstavnici Udruženja istakli su odlazak djece na ljetovanje u Kumbor. „Već šestu godinu naše Udruženje je realizator ovog projekta i 12 djece sa područja naše opštine iz našeg Udruženja odlazi u Kumbor 10 dana na ljetovanje“, istakla je Radmila Topić, predsjednik „Udruženja roditelja sa četvoro i više djece opštine Gradiška“.

Ovom prilikom u Udruženju su istakli da se uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, djeci iz višečlanih porodica nastoji osigurati bolja budućnost, te podsjetili na najvažnije stavke koje se  svake godine obezbjede kako bi se pomoglo ovoj populaciji. „Uspjeli smo obazbjediti da ne plaćaju upis u srednje škole, jeftinije mjesečne karte, besplatne knjige i školski pribor za odlične đake“, pojašnjava Nebojša Bavrlić, član UO „Udruženja roditelja sa četvoro i više djece opštine Gradiška“. Poslednjih godina, Udruženje  uspjeva da obezbjedi i dovoljan broj novogodišnjih paketića za djecu porodica koje su članovi Udruženja, a sve ove aktivnosti nastojaće održati i poboljšati i u narednim godinama.

Udruženje je osnovano 15.oktobra 2007.godine i do sada je brojalo 234 porodice, a Na Skupštini se u rad Udruženja uključila  još jedna porodica. i u narednom periodu predstavnici „Udruženje roditelja sa četvoro i više djece opštine Gradiška“ angažovaće se na svim poljima i nastaviti sa redovnim aktivnostima kako bi što više pomogli svojim članovima ovog Udruženja.

Info+ kablovski kanal