Vremenska prognoza

sreda, 12 septembar 2018 15:34

Otvoreno novo dječije igralište u Gradišci

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić  i predstavnici kompanije “PMP Jelšingrad" otvorili su sa najmlađim Gradiščanima novoizgrađeno dječije igralište kod Graničnog prelaza u Gradišci.

Otvoreno novo dječije igralište u Gradišci

Adžić je istakao da je riječ o igralištu izgrađenom u okviru aktivnosti koju je pokrenula Lokalna uprava  zajedno sa  društveno odgovornim kompanijama i privrednim subjektima.
“Među prvim koja se odazvala je kompanija  “PMP Jelšingrad" koja je ulagala i u Tehničku školu i podržala FK “Kozara”. Posvećeni su i najmlađima i otvorili su ovo igralište koje je vrijedno oko 8 000 KM” rekao je Zoran Adžić, načelnik opštine Gradiška.
Luiđi Poco, vlasnik kompanije “PMP Jelšingrad” kaže da lokalna uprava ne traži da se ulaže samo u radna mjesta već i u ove aktivnosti, te da je filozofija njiihove kompanije da budu dobro integrisani sa lokalnom zajednicom.
Načelnik Adžić najavio je da će zavisno od izvođača radova u narednom periodu biti nastavljena izgradnja novih dječijih igrališta na području grada, te Nove Topole i Podgradaca. 

Info+ kablovski kanal