Vremenska prognoza

ponedeljak, 24 decembar 2018 14:44

Paketiće dobilo 359 djece

U Kulturnom centru Gradiška organizovana je podjela paketića za djecu iz Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Saveza slijepih i gluvih i nagluvih, djecu iz višečlanih i socijalno ugroženih porodica sa područja naše opštine kao i djecu romske populacije.

Paketiće dobilo 359 djece

Ove godine novogodišnje paketiće dobilo 359 mališana.
Podjelu novogodišnja paketića uz pokroviteljstvo načelnika opštine Gradiška Zorana Adžića organizovao je Centar za socijalni rad.
“Cilj je podrška prinatalitete politike da se pokloni pažnja porodicama koje imaju djecu.Ovo je jedan vid podrške pored podrške koja se pruža kroz program socijalne zaštite“ rekao je Rade Cumbo, direktor Centra za socijalni rad.
Načelnik opštine Zoran Adžić je rekao da je njihova obaveze da posvećuju pažnju mladim ljudima i djeci i da im na ovaj način uljepšaju praznike.Dodao je da lokalna uprava podržava rad Centra za socijalni rad i da su izdvajanja veća iz budžeta opštine za 30 posto.
Osim nezaobilaznog Djeda Mraza, koji je poklonima razveselio mališane, u zabavnom programu učestvovali su glumci Gradskog pozorišta “Jazavac” iz Banja Luke koji su odigrali novogodišnju predstavu.

Info+ kablovski kanal