Vremenska prognoza

petak, 08 jun 2018 13:40

Plesni klub “Ritam” poziva Gradiščane u Ljetnu školu plesa

Plesni klub „Ritam“ organizovao je „Plesno veče“ na ljetnoj sceni Kulturnog centra u Gradišci.

Plesni klub “Ritam” poziva Gradiščane u Ljetnu školu plesa

Plesno veče je uvod u Ljetnu školu plesa koju će „Ritam“ voditi u narednom periodu. Pozivaju građane da im se pridruže i ljeto provedu uz ples i zabavu.

„Ovo je jedan novi program koji smo pokrenuli u Banjaluci i Prnjavoru, a sad ćemo i u Gradišci i Srpcu. Program se sastoji od latino-društvenih plesova: salse, bidžate i kizombe. To su trenutno najpopularniji plesovi u svijetu“, istakao je Svetislav Savanović, trener Plesnog kluba „Ritam“.

U Plesnom klubu „Ritam“ u Gradišci aktivno plešu Milica i Julija Kandić. Ljubav prema plesu gaje od malih nogu.

„Kad čujem muziku tijelo mi se samo pokreće, jednostavno obožavam ples. U današnje vrijeme su mnogi pod stresom, pa i mlađe osobe. Ja u plesu pronalazim mir i preporučila bih svima da probaju“, kaže Milica Kandić, član Plesnog kluba „Ritam“.

„U klubu sam već dvije godine i zadovoljna sam. Osjećam se lijepo dok plešem i mislim da nikada neću prestati trenirati“, kazala je Julija Kandić, član Plesnog kluba „Ritam“ .

U Ljetnu školu plesa u Gradišci mogu se upisati mladi i odrasli, plesači sa iskustvom, ali i početnici.

„Program je tako osmišljen da na svakom treningu radimo nešto novo. Novi članovi mogu da nam se priključe kad god žele i neće zaostajati za drugima“, poručio je  Svetislav Savanović, trener Plesnog kluba „Ritam“.

Plesni klub „Ritam“ broji više od 150 članova. U ovom klubu na raspolaganju su različiti plesni programi za sve generacije.

Treninzi u okviru Ljetne škole plesa biće održani svakog četvrtka od 19 do 20:30 h, u prostorijama Kulturnog centra Gradiška. Cijena jednog treninga iznosi 7 KM, a na mjesečnom nivou 25 KM.

Info+ kablovski kanal