Vremenska prognoza

ponedeljak, 02 februar 2015 13:47

Počela nastava i u OŠ „Mladen Stojanović“ u Gornjim Podgradcima

Nastava u drugom polugodištu u OŠ „Mladen Stojanović“ u Gornjim Podgradcima, koja je zbog sanacije objekta kasnila dvije sedmice, počela je danas drugog februara.

Počela nastava i u OŠ „Mladen Stojanović“ u Gornjim Podgradcima

„Kao što smo i najavili većina radova koje smo planirali je završena tako da su učenici danas konačno došli u školu“ kaže Miladin Branković, direktor OŠ „Mladen Stojanović“ u Gornjim Podgradcima.

Branković je još rekao da je do sada postavljena nova stolarija na školski objekat, novi podovi u učionicama, a završeni su i molerski radovi.

Zadovoljstvo što sad imaju uređeniju školu učenici nisu krili koji su za razliku od svojih vršnjaka imali produžen zimski raspust. Isto mišljenje o saniranoj centralnoj podgradačkoj školi dijele i nastavnici koji sada kažu imaju mnogo bolje uslove za rad.

Što se tiče dalje rekonstrukcije direktor škole Miladin Branković kaže da će uskoro početi radovi na postavljanju demit fasade, te da je još potrebno uraditi sanaciju krova.

To sve kada se završi škola će dobiti novi izgled, ali će i dalje ostati glavni i osnovni problem. Kao i u drugim školama sve je manji broj učenika. Prema procijeni u prvi razred ove godine upisaće se manje od deset đaka, što je poražavajući podatak smatraju u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Info+ kablovski kanal