Vremenska prognoza

četvrtak, 02 avgust 2018 13:58

Prijem kod načelnika za ŽOK „Kozara“ Gradiška

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić upriličio je prijem za odbojkašice, trenere i članove rukovodstva ŽOK„Kozara“ Gradiška koje su u prethodnoj sezoni osvojile šampionsku titulu u Drugoj ligi i plasirale se u Prvu odbojkašku ligu Republike Srpske.

Prijem kod načelnika za ŽOK „Kozara“ Gradiška

Kozara je bez poraza okončala takmičenje u Drugoj ligi grupa G1, a potom je i na finalnom turniru u Trebinju bila ubjedljiva ostvarivši dvije pobjede.

„Veoma sam ponosna na svoje djevojke, konačno smo dobile što smo zaslužile. Napornim trudom i radom i fokusom na igru“ rekla je Dunja Blagojević, kapiten ŽOK „Kozara“ Gradiška.

„Dovođenjem novog trenera napravili smo značajan iskorak u treninzima i na utakmicama. Rezultat tog je to da su u cijelom prvenstvu sve utakmice dobili i samo smo jedan set izgubili“ kaže Gordan Šurlan, predsjednik ŽOK „Kozara“ Gradiška.

Čestitajući odbojkašicama na uspjehu načelnik opštine Zoran Adžić rekao je kako je vrlo značajno što je Kozara  do šampionske titule došla sa igračicama iz vlastitog pogona. To je dokaz da Gradiška ima potencijal za postizanje vrhunskih sportskih rezultatata te da je obaveza lokalne uprave da to podrži.

“Dogovorili smo se da njihov nastup u Prvoj ligi RS ni u jednom trenutku ne smije biti upitan, lokalna uprava će ih maksimalno podržati i sve druge kolektive koji rade sa našom djecom i našim potencijalom da ovdje bude rasadnik talenata.Naša obaveza je da završimo što prije sportsku dvoranu i mogu slobodno reći da ćemo vrlo početi radove na dvorani” dodao je Adžić.

Načelnik je na prijemu govorio i o formiranju sportskih društva sa ciljem da se zaštite i podrže oni sportovi i društva koji su od interesa za opštinu Gradiška. „Time bi dobili organizovanije , samostalnije i uspješnije klubove“ istakao je načelnik Adžić.

Info+ kablovski kanal