Vremenska prognoza

petak, 26 decembar 2014 12:46

Srbačko Udruženje „Izvor“ podijelilo paketiće svojim članovima

Povodom nadolazaćih novogodišnjih praznika Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama "Izvor" iz Srpca organizovalo je podjelu paketića za svoje članove. 

Srbačko Udruženje „Izvor“ podijelilo paketiće svojim članovima

„Trudimo se da ovako nešto organizujemo svake godine, s tim što smo ovog puta imali kočije koje su se sa Djeda Mrazom prošle kroz grad. Zatim smo podijelili paketiće, jer želimo da djeci uljepšamo ovaj dan“ kaže Mira Tatić,predsjednik Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama "Izvor" iz Srpca.

Poklonima koji su obilovali igračkama i slatkišima obradovali su se mališani,što su nam potvrdili i njihovi roditelji.  „Djeci je to najveća radost u životu, tako da smo zadovoljni i srećni i mi“ rekla je jedan od roditelja Violeta Stojković.

Iako  su vremena teška u srbačkom Udruženju kažu da su zadovoljni godinom koja je na izmaku. „Proširili smo kadar, zadovoljni smo sa radom. U planu je izgradnja Centra za djecu sa posebnim potrebama, tačnije opremanje. U toku su unutrašnji radovi“ kaže Tatićeva.

U Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama "Izvor" nadaju se da će sljedeću godinu podjelu paketića organizovati u novom objektu koji će im sigurno olakšati i poboljšati rad.

Info+ kablovski kanal