Vremenska prognoza

utorak, 20 januar 2015 12:34

U OMŠ „Branko Smiljanić“ u Gradišci nastava počela na vrijeme

Osim u srednjim i osnovnim školama, nastava je u drugom polugodištu počela na  vrijeme i u OMŠ „Branko Smiljanić“ u Gradišci.

U OMŠ „Branko Smiljanić“ u Gradišci nastava počela na vrijeme

Nakon tronedeljnog zimskog raspusta u centralnoj školi u Gradišci i područnom odjeljenju u Kozarskoj Dubici učenici su ponovo sjeli u školske klupe. „Na kraju prethodne godine mi smo analizirali rezultate ostvarene u 2014. godini i možemo reći da je bila veoma uspješna. Učestvovali smo na brojnim takmičenjima, učenici su osvojili ukupno četrdeset nagrada. Značajan rezultat smo ostvarili na republičkom gdje smo osvojili deset nagrada“ kaže Ivan Ristić, direktor OMŠ „Branko Smiljanić“ Gradiška.

U ovoj školi se nadaju da će i ova godina biti uspješna i da će učestvovati na mnogim takmičenjima, te da će ostvariti dobre rezultate. Osim toga u drugom polugodištu kao i do sada  planirani su i koncerti. „Učenici učestvuju na Svetosavskoj akademiji, zatim u aprilu imamo interne časove,a godišnji koncert je krajem maja“ rekao je Ristić.

Upis novih učenika u ovu muzičku školu vrši se početkom juna mjeseca. „Prije početka upisa mi inače imamo promotivne koncerte koje smo ranijih godina organizovali u Kulturnom centru. I u ovoj godini planiramo razne vidove animiranja učenika“ kaže direktor ove škole.

OMŠ „Branko Smiljanić“ trenutno pohađa 205 učenika.

Info+ kablovski kanal