Vremenska prognoza

Kultura

Kultura (625)

subota, 05 oktobar 2013 14:16

U Kulturnom centru u Gradišci održan je koncert duhovne muzike Pevačkog društva „Preobraženje“ iz Beograda. Pod dirigentskom palicom Bratislava Prokića u jednočasovnom programu publici u ovom gradu su prvi put predstavili svoj bogat repertoar.

Detaljnije →
petak, 04 oktobar 2013 14:34

U sklopu manifestacije Gradiška jesen u Kulturnom centru održan je koncert Skomrah gal orchestra. Šestočlani sastav pod rukovodstvom Željka Galonje izveo je brojne kompozicije ovog književnika, koji se osim pisanjem bavi i komponovanjem muzike.

Detaljnije →
utorak, 01 oktobar 2013 09:53

U gradiškom Kulturnom centru otvorena je izložba slika Udruženja likovnih umjetnika opštine Gradiška.Izložena umjetnička djela nastala su za vrijeme dvodnevne likovne kolonije koju je i ove godine u okviru programa “Graiške jeseni” organizovalo Udruženje.

Detaljnije →
petak, 27 septembar 2013 12:00

U sklopu manifestacije Gradiška jesen, upriličen je koncert “Japan u srcu”. Kao način da se Gradiška zahvali ovoj dalekoj zemlji na pomoći koju su pružili školi “Kozarska djeca” , koncert je održan je u saradnji sa horom “Vivak” Iz sremske Mitrovice koji imaju isti cilj kao i gradiški mališani.

Detaljnije →
petak, 27 septembar 2013 02:00

Brojna publika okupila se sinoć u gradiškom KC na književnom susretu sa uglednim književnikom I akademikom Matijom Bećkovićem. Nakon što je pozdravio prisutne, nije želio da duži sa pričom, već je odmah prešao na čitanje svojih najljepših poema i odlomaka iz drugih djela.Tako je Bećković druženje počeo pjesmom “Pismo”. 

Detaljnije →
Strana 63 od 63