Vremenska prognoza

subota, 04 oktobar 2014 13:06

Uručena priznanja učenicima OMŠ „Branko Smiljanić“

Za izuzetne rezultate koje se u protekloj školskoj godini na republičkim takmičenjima postigli učenici OMŠ “Branko Smiljanić” dodatno su nagrađeni. Za njih je kao i za ostale pobjednike takmičenja iz drugih gradova upriličen prijem u zgradi Vlade RS, te su im tom prilikom uručena i priznanja. 

Uručena priznanja učenicima OMŠ „Branko Smiljanić“

Osim Sare Ilić i Jovana Gvozderca priznanje su iz Gradiške dobili Iva Ristić, Teodora Latinović, Aleksa Kovačević.

Inače, svake godine ministarstva porodice omladine i sporta i prosvjete i kulture organizuju prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su osvojili prvu nagradu na republičkim takmičenjima u protekloj školskoj godini. „Ovo je lijepa tradicija, jer je bitno da mladim ljudima pokažemo da društvo cijeni njihov rad i uspjeh. Drago nam je što se među nagrađenim učenicima svake godine nađu i učenici naše škole“ rekao je Ivan Ristić, direktor OMŠ „Branko Smiljanić“ Gradiška.

S obzirom da je nova školska godina počela prije mjesec dana direktor kaže da je upisano 30 novih učenika, te da za ovu vrstu obrazovanja uvijek ima dovoljno  interesovanja. „Planovi za ovu školsku godinu su predviđeni godišnjim programom rada. Priredićemo interne časove za roditelje, zatim polugodišnji koncert, te nas očekuju takmičenja“dodao je Ristić.

 Osnovnu muzičku školu „Branko Smiljanić“ u Gradiišci zajedno sa područnim odjeljenjem u Kozarskoj Dubici trenutno pohađa 209 učenika.

Info+ kablovski kanal