Vremenska prognoza

utorak, 29 septembar 2020 14:17

Uskoro koncert I izložba u Gradišci

Ova godina je posebno teška zbog korona virusa, zabrane kretanja i okupljanja. Sve ovo dodatno je opteretilo Kulturni centar Gradiška koj je otkazao mnoge manifestacije. Ipak uz poštovanje svih propisanih mjera uskoro planiraju organizovati izložbu i koncert.

Uskoro koncert I izložba u Gradišci

“Već prvog oktobra je klavirski koncert Dinka Blagojevića  I osmog oktobra imamo izložbu mladog studenta Dimitrija Stankovića. To su programi gdje uglavnom bude I manje ljudi. Počeli su sa radom kulturno umjetničko društvo, plesni klub, gradski hor” rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

 Kulturni centar je otkazao prepoznatljive programske sadržaje, ali su se u ovom periodu I okolnostima okrenuli nekim drugim aktivnostima.

“Radimo monografiju Kulturnog centra, u priremi je dokumentarno zabavni film Gradiškog proljeća, pripremili smo monografiju fudbala u Grbavcima pod Kozarom” rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška

Kako bi ispoštivali sve propisane mjere prostorije Kulturnog centra mnoga udruženja, organizacije predstavnici vladinog I nevladinog sektora koriste za održavanje sastanaka.

Info+ kablovski kanal