Vremenska prognoza

subota, 12 april 2014 15:13

Uspjeh učenika OMŠ “Branko Smiljanić“

Od početka ove godine, učenici Osnovne muzičke škole „Branko Smiljanić“ osvojili su 20 nagrada.

Uspjeh učenika OMŠ “Branko Smiljanić“

Učestvovali su  na republičkom takmičenju u Banjaluci, na međunarodnim takmičenjima u Beogradu, Šapcu, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, školskom takmičenju u Prijedoru i federalnom u Sarajevu. Nagradama se okitilo 15 učenika.  Učenici su imaju devet prvih nagrada,a od toga pet su osvojili na republičkom takmičenju u Banja Luci.  

Za razliku od Ive koja je prvi put učestvovala na takmičenjima nešto više iskustva u tome imaju učenici Sara Ilić i Đorđe Kuzmanović. Oni veoma često ostvare i dobre rezultate, pa su bili zapaženi i ove godine.

Gradišku muzičku školu pohađa preko 200 učenika. Direktor ove ustanove kaže da učenici i nastavnici vrijedno rade, a dobri rezultati ne izostaju. Mladi muzičari su i ove školske godine potvrdili svoj kvalitet.  „Učenici naše škole evo već nekoliko godina u kontinuitetu osvajaju najviše nagrade na najjačim međunarodnim takmičenjima. Svakako je prisutan talenat učenika,ali je bitan i stalni rad tokom školske godine“ dodao je Ristić. Talentovani muzičari nastavljaju sa pripremama za druga takmičenja u Banja Luci i Istočnom Sarajevu.

Info+ kablovski kanal