Vremenska prognoza

ponedeljak, 12 avgust 2019 13:03

Čolin trofej ostaje u Gornjim Podgradcima

Fudbalski klub Sloga DIPO iz Gornjih Podgradaca pobjednik je 23. Memorijalnog turnira „Milenko Čolaković Čole“, posvećenog nekadašnjem golmanu podgradačkog kluba koji je život izgubio u Otadžbinskom ratu. Sloga je do trofeja došla pobjedom nad ekipom 13 Skojevki iz Grbavaca rezultatom 7:6 nakon izvođenja penala, pošto je regularni  dio utakmice završen 2:2.

Čolin trofej ostaje u Gornjim Podgradcima

„I pored teških uslova turnir je protekao u najboljem redu. Pobijedili smo iako nam rezultat nije bio u prvom planu. U prvom planu nam je bilo da obilježimo memorijalni turnir zbog čega smo i pozvali priajteljske ekipe kojima se, ovom prilikom, zahvaljujem na dolasku“, rekao je Dario Lacković trene Sloge DIPO.

Pored Sloge DIPO i 13 Skojevki na turniru su nastupili i Kozara iz Turjaka, te Bratstvo iz Kozinaca. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Turjaka koja je rezultatom 4:0 savladala Kozinčane. Pored nagrada i zahvalnica učesnicima organizator je tradicionalno nagradio i najboljeg golmana turnira. Čoline rukavice ove godine pripale su Milošu Šmitranu iz Sloge DIPO.

„Ovo je klub iz mog sela i mnogo mi znači ova nagrada. Drago mi je da smo pobijedili i pokazali da spremni ulazimo  u sezonu“, rekao je Šmitran.

Na turniru u Gornjim Podgradcima nastupile su tri ekipe koje se takmiče u Područnoj ligi i jedna iz Opštinske. Takmičenje u Područnoj ligi počinje narednog vikenda. Sloga će gostovati Kalemima, 13 Skojevki Župi, a Kozara će ugostiti Potkozarje. Prošle godine ove tri ekipe zauzele su prva tri mjesta u Područnoj ligi, a očekuje se da će i narednoj sezoni biti među favoritima za sam vrh.

Info+ kablovski kanal