Vremenska prognoza

subota, 10 avgust 2019 11:47

Ekipa “ Vnanje Gorica”pobjednik gradiškog Streetball-a

Ekipa „Vnanje Gorice“ iz Slovenije pobjednik je turnira u uličnoj košrasci „Streetball Gradiška 3x3 2019“.

Ekipa “ Vnanje Gorica”pobjednik gradiškog Streetball-a

Slovenci su do titule pobjednika i nagrade od 4000 KM došli pošto su u finalu pobjedili ekipu „XXX Da me nije“ iz Sarajeva.

Organizator turnira na kojem je ove godine nastupilo 60 ekipa u pet kategorija je bila Gradiška incijativa ,a generalni sponzor grad Gradiška.

„Gradiška je posljednjih dana bila centar stritbola u regionu, i čestitao bi organizaciji mladih “Grin”, koji su uspjeli da organizuju ovako kvalitetan turnir.Gradska uprava maksimalno podržava organizatore turnira, koji su ekipe iz Srbije, Slovenije i Hrvatske ocijenile kao jedan od kvalitetnijih u regionu“ rekao je  Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

„Ja kao organizator turnira sam jako zadovoljan i zahvalio bi se sponzorima. Turnir je postao jedna tradicija. U narednom periodu planiramo da imamo status satelita od prošle godine, ali i da budemo prvi čelendžer stritbol turnir u BiH“ kaže Dušan Ristić iz Gradiške inicijative „GRIN“.

U ostalim kategorijama titule su osvojili: „Sport cafe“ u konkurenciji mini basketa, Autolimarska lakirerska radnja „Vučetić“ u pionrskoj konkurenciji, „Cafe Rio“ u kadetskoj i „Pekara Milun“ u juniorskoj. Održano je i takmičenje u šutiranju trojki u kojem je nasjupsješniji bio Dalibor Blagojević.

Info+ kablovski kanal