Vremenska prognoza

ponedeljak, 07 septembar 2020 15:46

Gradiška ispratila učesnike Međunarodne biciklističke trke

Nešto iza 14 časova Gradiškom su prošli učesnici 14. Međunarodne biciklističke trke „Beograd-Banja Luka“. Četvrta etapa startovala je iz Dervente, u 12 časova.

Gradiška ispratila učesnike Međunarodne biciklističke trke

Prolazak biciklista kroz glavnu Vidovdansku ulicu, pored brojnih sugrađana, ispratili su i predstavnici Gradske uprave. Predsjednik Skupštine Grada Milenko Pavlović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je Gradiška dio ove značajne sportske manifestacije.

Četrnaesto izdanje biciklističke trke "Beograd Banjaluka" startovalo je 4. septembra iz Beograda, sa Trga Republike, a vozilo se preko Obrenovca i Šapca do Bijeljine. U subotu su u drugoj etapi biciklisti iz Semberije vozili do Vlasenice, a potom od Brčkog do Teslića. Treća etapa je vožena na dionici Teslić - Prnjavor, a posljednja, četvrta, od Dervente do Banjaluke. Biciklisti će ukupno preći 610 kilometara.

 Ovo takmičenje se nalazi u kalendaru Svjetske biciklističke federacije, a  uprkos problemima zbog pandemije virusa korona, okupilo je više od 100 biciklista iz dvadesetak zemalja.

Info+ kablovski kanal