Vremenska prognoza

četvrtak, 23 maj 2019 18:11

Mladi odbojkaši idu po šampionsku titulu

Pionirska selekcija odbojkaškog kluba Gradiška nastupiće narednog vikenda u Brčkom na finalnom turniru za šampiona Bosne i Hercegovine.

Mladi odbojkaši idu po šampionsku titulu

Gradiščani će u polufinalu igrati sa domaćinom turnira, Jedinstvom, dok će drugi polufinalni par činiti Ljubinje -Bankom iz Ljubinja i Domaljevac.

„Muški odbojkaški klub Gradiška je ove godine sve svoje snage usmjerio ka mlađim selekcijama. To se, hvala bogu, pokazalo uspješnim. Ostvarili smo dobre rezultate, a očekivanja smo premašili plasmanom na završni turnir za šampiona Republike Srpske. Očekujem, dalje, da ćemo i na završnom turniru za šampiona BiH u Brčkom pobijediti u polufinalu, a onda ćemo vidjeti šta će biti u finalu“, rekao je Rajko Lajić, trener Gradiške.

Mladi gradiški odbojkaši pravo nastupa stekli su osvojenim drugim mjestom na finalnom turniru za šampiona Republike Srpske održanom u Trebinju. Svjesni su kvaliteta rivala, ali dobre igre čitave sezone ohrabruju ih pred finalni turnir, te s radošću očekuju i posljednje ovosezonske mečeve.

„Atmosfera na treninzima je jako vesela i svi se trudimo da se što bolje pripremimo za mečeve narednog vikenda. Dugo se pripremamo i nadamo se da ćemo dobro proći. Ja bih volio da osvojimo neko od prva tri mjesta, ali se nadam da ćemo biti i prvi jer smo naporno radili“, rekao je Nemanja Stančić, odbojkaš gradiškog tima.

U odbojkaškom klubu Gradiška puno pažnje posvećuju radu sa omladinskim selekcijama. Potvrda dobrog rada došla je i u vidu pozivnice da Gradiška sa pretpionirskom selekcijom predstavlja Bosnu i Hercegovinu na Balkanskom festivalu odbojke koji će u junu biti održan u Novom Sadu.

Info+ kablovski kanal