Vremenska prognoza

ponedeljak, 13 avgust 2018 13:15

Održan 3. Memorijalni turnir „Aleksandar Aco Vuković“

Ekipa „ML“ pobjednik je trećeg Memorijalnog turnira  u malom fudbalu „Aleksandar Aco Vuković“ koji je održan proteklog vikenda na sportskom terenu Twins u Gradišci. 

Održan 3. Memorijalni turnir „Aleksandar Aco Vuković“

Pobjednik je u finalu nakon izvođenja jedanaesteraca savladao ekipu „Butik Urbano“ rezultatom 3:2. U regularnom dijelu bilo je 1:1. Ove godine na turniru učestvovalo je sedam ekipa. Jedan od stalnih učesnika je Stamenko Nežić.
„Ekipe su skoro poznate. Sve je to na drugarskoj osnovi. Ja učestvujem i na više turnira“ kaže Stamenko Nežić iz ekipe „Butik Urbano“.
Memorijalni turnir u malom fudbalu „Aleksandar Aco Vuković“ koji organizuje Asocijacija „Sport za sve“  posvećen je prerano preminulom zaljubljeniku u najvažniju sporednu stvar na svijetu koji je život izgubio na fudbalskom terenu.
“Ovjde imamo iste ekipe. Zadovoljni smo odazivom i publike i igrača. Predviđeni su pehari za prve tri ekipe na terenu. Svaki put turnir ima humanitarni karakter” rekao je Mirko Pisarić, član Organizacionog odbora.
Sva prikupljena sredstva od ovogodišnjeg Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Aleksandar Aco Vuković“ namijenjena su za liječenje Vlade Borkovića iz Gradiške.

Info+ kablovski kanal