Vremenska prognoza

utorak, 18 septembar 2018 17:34

Veterani “Crvene Zvezde” u Kozincima

Veterani “Crvene Zvezde” iz Beograda predvođeni legendama srpskog fudbala, Milošem Šeštićem, Zdravkom Borovnicom, Cvijetinom Blagojevićem, gostovali su u Gradišci.

Veterani “Crvene Zvezde” u Kozincima

U svečanoj atmosferi crveno bijeli fudbaleri dočekani su na stadionu FK “Bratstvo” u Kozincima. Veterani ovog kluba su pred brojnim ljubiteljima fudbala odmjerili snaga sa veteranima “Crvene Zvezde”.

Cvijetin Blagojević bio je trener FK “Kozara” u prvoj sezoni Premijer lige i kaže da se uvijek rado vraća u ove krajeve.

„Ja sam u Kozari bio prije sedamnaest godina.Igrali smo par prijateljskih utakmica baš na ovom terenu“ rekao je Blagojević.

U Kozincima su srećni što su ugostili neke od najboljih fudbalera bivše države.

“Mi smo poslali mail I vidjeli smo da oni vole da gostuju u crveno bijelim klubovima. Tako smo se i dogovorili za ovo gostovanje. Sve je na početku bila samo ideja koja se nakon godine dana i realizovala” kaže Igor Pavić, predsjednik FK „Bratstvo“ Kozinci.

Iako je na ovoj utakmici rezultat bio u drugom planu gosti iz Beograda pobjedili su domaćina sa 5:1.Kozinčani se nadaju da će imati priliku za revanš u Beogradu.

Info+ kablovski kanal